ServiceOne

Myynti

Connect

ServiceOne

 

Meidän arvotLuotettavuus

Me olemme täsmällisiä ja meidän aikataulut pitävät. Me teemme, mitä lupaamme. Meillä on hyvät ohjeistukset, joita noudatamme.

Tasapuolisuus

Kohtelemme tasavertaisesti ja kunnioittavasti kaikkia työntekijöitä, työkavereita ja asiakkaitamme.

Tiimityö

Teemme töitä yhdessä ja keskustelemme keskenämme. Autamme toisiamme tarvittaessa. Olemme aina ystävällisiä. Työskentelemme ahkerasti pelisääntöjen ja sovittujen toimintatapojen mukaan.

Joustavuus

Työskentelemme joustavasti. Kuuntelemme asiakkaiden, työntekijöiden ja työnantajan toiveita ja tarpeita sekä otamme ne huomioon.

 

Sitoudun työskentelemään näiden arvojen mukaisesti!

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

ServiceOne Yrityksenä

ServiceOne on vuodesta 2002 alkaen toiminut siivousalan perheyritys, jonka laadukkaista palveluista nauttii jo yhteensä yli 250 organisaatiota ja kotitaloutta Oulun, Ylivieskan, Raahen ja Oulaisten alueella. Olemme kasvaneet määrätietoisesti ja kehittäneet uusia menetelmiä sekä palvelumalleja toimialallemme. Palveluihimme kuuluvat sopimus- ja ylläpitosiivoukset yrityksille, taloyhtiölle ja yhteisöille, kotipalvelu ja kotisiivoukset kotitalouksille ja erikoissiivoukset kuten ikkunoiden pesut, peruspesut, rakennustyömaasiivoukset, käyttöönottosiivoukset/loppusiivoukset ja nanopinnoitukset.

Siivous ja puhtaanapito on joukkuepeliä, jossa yksilöiden taidot korostuvat. Parhaan lopputuloksen toteuttaminen asiakkaalle on seurausta saumattomasta yhteistyöstä ja yhteisestä päämäärästä, mitkä näkyvät yrityksemme toiminnassa. Tämä tekee meistä kokonaisvaltaisen puhtaanapidon yhteistyökumppanin.


Palolankuja 2
90630 Oulu Ajo-ohjeet rekrytointi@serviceone.fi +358405647179 Näytä sijainti

Oulainen

ServiceOne Oulainen
86300 Oulainen Ajo-ohjeet rekrytointi@serviceone.fi +358405647179 Näytä sijainti

Joko ServiceOne Oulu on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@serviceone.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta